Reformierakond: töötame elatustaseme kasvu nimel

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna õhupall.
Reformierakonna õhupall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles, et toetus Reformierakonnale ja kogu juhitavale valitsuskoalitsioonile on tõusnud tänu sihipärasele tööle, mille keskseks eesmärgiks on Eesti inimeste tuntav elatustaseme tõus.

«Inimeste elatustase saab tõusta siis, kui kasvab majandus või riik jätab vähem makse kogudes inimestele rohkem raha kätte. Oleme selgel veendumusel, et inimeste maksukoormus peab langema veelgi, eeskätt tööjõumaksude arvelt,» ütles Kukk.

«Näiteks seadustati Reformierakonna eestvedamisel möödunud aastal tulumaksu langemine 20 protsendile 2015. aastast, mis jätab rohkem tööinimese rahakotti ning seisame selle eest, et töötuskindlustusmakse langeks uuest aastast 3 protsendile, mis jätab keskmist palka saavale perele aastas kuni 200 eurot senisest rohkem kätte,» tõi Kukk näite.

Kukk lisas, et Reformierakonna poliitika pikaaegne mõju on aina enam tuntav lisaks tööinimestele ka eakate rahakotis – aprillis tõusid taas pensionid ning pensionitõus jätkub ka järgmistel aastatel.

«Lisaks on uuringutulemustes näha selgeid valijate liikumisi, mis näitavad, et sotsiaaldemokraadid on muukeelsete elanike hulgas Keskerakonnale tõsiseltvõetavat alternatiivi pakkumas,» märkis erakonna peasekretär.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles