Saksamaal mõisteti vangi Eestist pärit narkokuller

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marihuaanasuits.
Marihuaanasuits. Foto: SCANPIX

Saksamaal Alam-Saklsi liidumaal mõisteti Eestist pärit 48-aastane narkokuller kaheks aastaks ja üheksaks kuuks vangi, kirjutab nwzonline.de.

Otsusega kinnitas Oldenburgi kohus üldjoontes Westerstede kohtu otsust, millega mõisteti mehele karistuseks kaks ja pool aastat vangistust. Tänu teo tunnistamisele vähendati karistust kolme kuu võrra, kuid mees peab siiski kauemaks karistust kandma jääma, kuna olemasolevale lisandub ka Berliini kohtu mõistetud karistus.

Möödunud aasta lõpus pidas politsei Hollandist Eestisse teel olnud süüdimõistetu Westerstede lähedal kinni, suunas parkimisplatsile ja otsis läbi. Kahtlused, mille kohaselt võiks mehe autos leiduda narkootikume, esialgu kinnitust ei leidnud. Alles teise läbiotsimise käigus leidsid avastas politsei auto põrkerauast kolm kilogrammi marihuanat.

Kohtule oli mees juba varasemast tuttav, sest Berliinis oli ta mõistetud süüdi rahapesus. Petturi- ja narkojõukude tarbeks oli ta avanud seal pangakontosid, mille kaudu toimusid erinevate kuritegudega seotud ülekanded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles