Politsei leidis Võru linnas riigilippe näpanud mehed

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaamerapilt.
Kaamerapilt. Foto: Politsei

Võru politsei palus eile abi tuvastamaks fotodel olevaid isikuid, kes jäid 24. juuni öösel turvakaamerate vaatevälja mitmete näpatud riigilippudega. Tänaseks on mehed teada.

24. juuni öösel kella 3 paiku sattusid Võru linna turvakaameratesse kaks meest, kellel olid käed riigilippe täis. Patrullpolitseinikud asusid peagi isikuid jälitama, kuna soovisid kontrollida lippude päritolu, ent kaamerasilma jäänud mehed olid juba linnatänavalt kadunud.

Patrullpolitseinikud leidsid kaks riigilippu Võru linnas Kreutzwaldi tänaval maast, tuvastasid nende omanikud ning tagastasid lipud omanikele. Politseijaoskonnas ootab aga veel üks Vilja ja Kreutzwaldi tänavate vaheliselt alalt leitud riigilipp oma omanikku.

Juhtumi uurimiseks on alustatud väärteomenetlust. Politsei palus eile abi lipuvaraste tuvastamisks ning palus endast märku anda inimesel, kelle valdusest on kõnealusel ajal riigilipp varastatud.

Täna teatas politsei, et fotodel olevad noormehed on tuvastatud ning täpsemad asjaolud ja edasise sündmuste käigu otsustab nüüd juba käiv väärteomenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles