Politsei tabati seaduserikkumiselt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp.
Eesti lipp. Foto: Ants Liigus

Jõhvi vallavalitsus saatis Ida politseiprefektuurile märgukirja, manitsedes korrakaitsestruktuuri seaduskuulekusele seoses Eesti lipu seaduse täitmisega.

24. veebruaril tegid vallajuhid Jõhvis ringsõitu, et kontrollida, kas majaomanikud on seaduse kohaselt oma hooned lipuehteisse rüütanud, kirjutas Põhjarannik.

Seaduserikkujate nimistusse sattus ka Ida politseiprefektuur, kellele kuuluval Uus tänav 4 asuval majal sinimustvalge puudus.

«Jah, täna tuli tõesti selline märgukiri. Tegemist on äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga,» tunnistas praegu politseiprefekti kohuseid täitev korrakaitseosakonna juht, ülemkomissar Tarmo Tammiste, kes puudunud lipust üldse sellest kirjast teada sai.

Tammiste sõnul ostavad nad heakorrateenust sisse erafirmalt, kelle kohustus on hoolitseda ka selle eest, et seadusega ettenähtud päevil ka nimetatud politseimaja fassaadil riigilipp lehviks.

«Eks me pärime nüüd firmalt aru, miks see nii juhtus,» ütles Tammiste, kes ei soovinud siiski öelda firma nime, kellega neil nimetatud maja ja selle ümbruse hooldamiseks leping on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles