Politsei on tabanud Viljandis 15 narkotarvitajat ja 20 purjus alaealist

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval alanud folgifestival lõpeb täna.
Neljapäeval alanud folgifestival lõpeb täna. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Pärimusmuusika festivali ajal on politsei tabanud Viljandis 15 narkootikume tarvitanud inimest, selgitanud välja 20 alkoholi tarvitanud alaealist ja toimetanud 14 inimest kainenema.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri teatel pole politsei kolme päeva jooksul folgifestivali kinnisel territooriumil teateid olulistest sündmustest registreerinud.

Küll aga on Viljandi linnas politseioperatsiooni käigus kinni peetud viis avaliku korra rikkujat ja 15 narkootikume tarvitanud inimest, 14 inimest toimetatud kainenema ning selgitatud välja 20 alkoholi tarvitanud alaealist. Muuhulgas pidas turvafirma patrull festivalialal kinni kaks purjus inimest ja andis nad politseile üle.

Viljandi linnas ja maakonnas on kolme päeva jooksul kinni peetud kümme alkoholi tarvitanud sõidukijuhti, kellest viie joove oli niivõrd suur, et alustada tuli kriminaalmenetlust. Politsei tänab tähelepanelikke kodanikke, kes alkoholi tarvitanud sõidukijuhtidest teada andsid.

Tänavusel folgifestivalil on festivaliala piiratud ning korra ja turvalisuse tagamise pearaskus lasub festivali teenindaval turvafirmal. Politsei teeb turvafirmaga tihedat koostööd ning hoiab silma peal ka festivali piiratud alal toimuval. Politsei peaülesanne on tagada festivalil avalik kord ning festivalikülaliste ja linnaelanike turvalisus Viljandi linnas ja järve ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles