Torm viis elumajadelt katuse

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul tekitas Saaremaal Kuressaares palju kahju tromb, mis lõhkus mitme maja katuse ning katustelt alla lennanud tükid lõhkusid omakorda majade ümber pargitud autosid.

Inimesed tormi tagajärjel vigastada ei saanud, teatas Lääne-Eesti päästekeskus.

Esimene trombist tingitud väljakutse tuli kell 22.17 Mooni tänavale, kus torm oli viinud neljakorruselise elumaja katuse. Lisaks oli Mooni tänaval kahjustada saanud veel kahe maja katus ning osalisalt oli eterniiti alla kukkunud ka Ida tänaval asuva elamu katuselt.

Majade vahele lennanud eterniidist said kannatada ka pargitud autod. Päästjad eemaldasid katustelt ohtlikud katuseosad ja piirasid ohuala lindiga. Olukorrast teavitati linnavalitsust ja korteriühistu juhatust.

Kell 22.42 kutsuti päästjad Kuressaares Sinilille tänavale, kus tromb oli viinud eramu katuse, mille osad lendasid kõrvalhoovi ja lõhkusid seal pargitud kaubiku ning kahjustada sai ka maja katus. Tromb lõhkus osaliselt veel nelja maja katused Sinilille, Kannikese ja Mündi tänaval. Päästjad eemaldasid ohtlikud katuseosad. Üheski õnnetuses inimesed vigastada ei saanud.

Lisaks tuli päästjatel mitmelt teelt eemaldada sinna kukkunud puud, mis liiklust takistasid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles