Galerii: fotopolitsei saak 21.-23. aprillini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud 18. aprillil umbes kella 14 paiku Haabersti Rimi peaukse ees peatumise keelu märgi all, kollase joone peal.
Pilt on tehtud 18. aprillil umbes kella 14 paiku Haabersti Rimi peaukse ees peatumise keelu märgi all, kollase joone peal. Foto: Postimees.ee lugeja

Ajaleht Postimees ja Postimees.ee algatasid 7. aprillil fotopolitsei aktsiooni nahaalsete parkijate tabamiseks. Kuna pilte on palju, jätkab politsei piltide avaldamist päevade lõikes. Juuresolevas galeriis on 21.-23. aprillini saadetud pildid. Ühtlasi tänab Postimees.ee kõiki lugejaid, kes seni parkimishuligaanide paljastamisele kaasa aidanud on.


Postimees.ee ootab meiliaadressile fotopolitsei@postimees.ee lugejate pilte keelatud kohtadesse, haljasaladele ja mujale valesti pargitud autodest. Pildi juurde palume kindlasti lisada, kus ja mis ajal see tehtud on, samuti pildi autori nimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles