Traagilises õnnetuses hukkunud neiu eluküünal kustus tema sünnipäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk liiklusõnnetus Laekvere vallas Padu külas.
Ränk liiklusõnnetus Laekvere vallas Padu külas. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Täna varahommikul hukkusid Lääne-Virumaal Laekvere vallas juhtunud traagilises avariis kolm noort meest ja üks neiu, viimasel oli täna sünnipäev ning ta saanuks 18-aastaseks.


Ida politseiprefektuuri korrakaitseosakonna ülemkomissar Tarmo Tammiste ütles Virumaa Teatajale, et autoroolis oli 20-aastane Georg, kes elas Laekvere vallas. Autos kaasreisijana viibinud neiu oli Postimehe andmetel kutsekooli õpilane.

Lisaks hukkusid õnnetuses kaks noort meest, kes olid Boxeri puidutööstuse Laekvere tehase töölised ning olid enne surmaautosse istumist lõpetanud tööl õhtuse vahetuse.

Täna keskpäevaks olid hukkunute lähedased ja sõbrad toonud sündmuskohale lilli ja kümneid küünlaid.

Traagiline liiklusõnnetus juhtus täna varahommikul Laekvere vallas Kapu-Rakke-Paasvere tee 33. kilomeetril, kus sõiduauto BMW528 sõitis lauges paremkurvis teelt välja, rullus korduvalt üle katuse ja süttis põlema.

Kuna auto hoog võis olla väga suur, on võimalik, et ohvrid ei hukkunud mitte tules, vaid juba teelt väljasõidu tagajärjel.

Õnnetuspaigal oli näha nii katkisi kui ka terveid tühje õllepudeleid, mis võib viidata sellele, et autos viibinud olid tarvitanud ka alkoholi. Mis täpselt õnnetuse põhjustas, peab selgitama uurimine.

Ülemkomissar Tammiste ütles hommikul Virumaa Teatajale, et sündmuskoha esialgne vaatlus annab alust oletada, et õnnetuse põhjustas väga suur sõidukiirus. Sohvril oli esmane juhiluba. Politsei andmetel oli ta varem võetud vastutusele erinevate liiklusrikkumiste, sealhulgas ka lubatud sõidukiiruse ületamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles