Mehhiko toob oma kodanikud Hiinast lennukiga ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hong Kongi politseinikud eile hotelli ees, kus hoitakse karantiinis 200 külalist ja 100 hotellitöötajat, kuna öömaja ühel mehhiklasest külastajal avastati seagripp.
Hong Kongi politseinikud eile hotelli ees, kus hoitakse karantiinis 200 külalist ja 100 hotellitöötajat, kuna öömaja ühel mehhiklasest külastajal avastati seagripp. Foto: Reuters / Scanpix

Mehhiko saadab täna lennuki toomaks ära oma kodanikke Hiinast, kus on seagripihirmus karantiini pandud 70 mehhiklast, teatas eile hilisõhtul Mehhiko välisministeerium.


Lennuk väljub mõne tunni pärast Pekingi poole, et tuua sealt ära kõik mehhiklased, kes soovivad kodumaale naasta, ütles AFP-le anonüümsust palunud välisministeeriumi ametnik.

Pole teada, kas nende hulka kuuluvad ka sundkorras hotellides isolatsioonis viibivad 70 Mehhiko kodanikku.

Mehhiko võimud on süüdistanud Hiinat mehhiklaste diskrimineerimises, kuna nad pannakse karantiini hoolimata asjaolust, et neil pole ühtegi haigustunnust. Hiina on süüdistusi tõrjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles