Töölt lahkuda soovinud mees sai lõpparve asemel peksa

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ei ole just igapäevane nähtus, et firmaomanik oma töötajatele lõpparve asemel hoopis peksa annab, aga väidetavalt just nii juhtus Tallinnas Deerhunteri jahitarvete kaupluses.

Ligi aasta jahitarvete kaupluses töötanud Aleksandri sõnul kavatses ta koos oma kaastöötajaga ameti maha panna ning teise kohta tööle minna. Firma omanikest ülemustega ei olevat ta ise veel läbi rääkida jõudnud, kui Faehlmanni tänava peakontorisse asja uurima läinud sõber teda hoiatas, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Ta helistas mulle, et ole ettevaatlik, nad mõlemad (ülemused - toim.) tulevad sinu juurde,» rääkis kannatanu Aleksandr Korb, kelle kinnitusel täpselt nii läkski - mehed olla kohale kihutanud ja poekardinad poolest saadik ette lasknud.

Korbi sõnul võttis üks ründajatest tal kaelast kinni ja lõi põlvega vastu rinda, mille peale võtnud Aleksandr gaasiballooni ja ründaja suunas gaasi lasknud.

Aleksandr ütles, et kuna ka turvameeste püüd sekkuda jäi tulutuks, kutsuski vahetuse vanem politsei.

Põhja prefektuuri kommunikatsioonibüroo juht Harrys Puusepp kinnitas, et politsei toimetas kahtlustatavana politseiosakonda 33-aastase Raivo ning juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles