Rakveres päästeti põlevast elumajast kümme inimest

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Täna õhtul tõid päästjad Rakveres põlevast korterelamust välja kümme inimest, neist viis olid lapsed. Ühe vigastatu toimetasid meedikud haiglasse.

Kell 18.58 teatati häirekeskusele, et Rakvere linnas Pikal tänaval tuleb kahekorruselise kuue korteriga puidust elumaja esimese korruse korterist suitsu, teatas Ida-Eesti päästekeskus.

Sündmuskohale saadeti korrapidamisbüroo operatiivkorrapidaja, kolm päästeautot Rakvere päästekomandost ja üks Kadrina abikomandost ning kaks kiirabiautot. Päästjate sündmuskohale jõudes põles kahetoalise korteri ühes toas voodi, tuld olid võtnud ka samas toas lapsevoodile kuhjatud pehmed mänguasjad ja toa sisustus.

Suitsu täis elamust tõid päästjad välja kümme inimest, neist viis last. Seitse inimest päästeti teiselt korruselt redeli abil. Kiirabiautoga toimetati haiglasse põleva korteri kohal teisel korrusel elav keskealine naisterahvas. Põlevas korteris viibinud nooremapoolsele meesterahvale osutasid meedikud esmaabi kohapeal.

Päästjad kustutasid tulekahju ja tuulutasid maja. Tulekahju tagajärjel sai põlenud korter tule-, suitsu- ja veekahjustusi, ülejäänud elamu suitsukahjustusi.

Tulekahju lokaliseeriti kella 19.25ks ja likvideeriti kella 20.20ks.

Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles