Politseinikud otsisid Võrumaa koolidest uimasteid

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud otsisid Võrumaa koolidest uimasteid.
Politseinikud otsisid Võrumaa koolidest uimasteid. Foto: Lõuna prefektuur

Kolme kooli kontrollimise käigus leiti ühelt kümnenda klassi õpilaselt esemeid, mis viitasid narkootilise aine tarvitamisele.

Antud juhtumi täpsemate asjaolude uurimiseks alustas politsei väärteomenetlust. Lisaks avastati ühelt õpilaselt tubakatooteid, teatas Lõuna prefektuur.

Parksepa keskkooli direktori Ilmar Kesselmanni sõnul annavad taolised kontrollkäigud talle kui asutuse juhile hea ülevaate, millega õpilased tegelevad. «Olen kindel, et taolisi aktsioone pooldavad ka lastevanemad,» märkis ta.

Parksepa keskkooli, Võru täiskasvanute gümnaasiumi ja Võru Vene põhikooli kontrollimise eesmärgiks oli narkootiliste ainete ja nende kasutajate avastamine ja väljaselgitamine, seletas Võru politseijaoskonna korrakaitsepolitseinik Tõnis Räim.

Tema sõnul on politseinikel õppeasutustega väga hea koostöö, mis jätkub kindlasti ka tulevikus. «Taolisi kontrolle on plaan läbi viia ka teistes õppeasutustes,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles