Pealinn eitab püüdu oma kodulehekülge sihilikult keeruliseks ajada

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna uus kodulehekülg.
Tallinna uus kodulehekülg. Foto: Tallinna kodulehekülg

Pealinna avalike suhete juhi Ain Saarna kinnitusel ei lähtutud Tallinna kodulehekülge uuendades soovist seda sihilikult keeruliseks ajada, vaid püüti olla võimalikult uuendusmeelne.

Veebimeistrid ei lähtunud soovist Tallinna kodulehekülg sihilikult keeruliseks ajada ja info otsimine raskemaks teha, teatas Tallinna avalike suhete direktor Ain Saarna Raepressi vahendusel. «Soov oli ja on olla linnakodanikusõbralik ja vähem ametnikukeskne,» lisas ta.

Saarna lisas, et kodulehekülje uues versioonis kasutati uuenduslikke nippe, mida tavakasutajate enamus paraku omaks ei võtnud ja seetõttu on kodulehekülje parandatud versioonis mindud taas konservatiivsemale ja harjumuspärasemale ülesehitusele.

 Sel nädalal käivitus Tallinna linna kodulehekülje parandatud versioon, mis kasutajatepoolsele tagasisidele tuginedes teeb lehekülje avatumaks ja mugavamaks.

Näiteks on kriitikat pälvinud hüpikmenüüd asendatud loogilisema ja otsimootoreid soosivama menüüga.

Sisulehed on nüüd seotud märksõnadega ja see võimaldab anda täpsemaid otsitulemusi kasutajate päringutele. Lehekülje kasutusstatistika põhjal moodustub esileheküljel nüüdsest uus rubriik «Populaarsemad teemad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles