Jääkamakaga vigastada saanud Milana on endiselt koomas

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova.
Milana Kaštanova. Foto: Erakogu

Peterburis katuselt langenud jääkamakaga vigastada saanud Eesti kodanik Milana Kaštanova on endiselt koomas ning tema tuttavad otsivad õnnetuse pealtnägijaid.

Milana sõber, kes tema tervisliku seisundi kohta internetipäevikut peab, kinnitas, et neiu on endiselt koomas ning hingamisaparaadi all.

Vigastatud Milana lähedased otsivad ühtlasi inimesi, kes Punakursandi tänaval juhtunud õnnetust pealt nägid. «Tunnistajate leidmine oleks meile suureks abiks, see aitaks Milanat,» kirjutas neiu sõber.

Ühtlasi koguvad vigastatud neiu lähedased endiselt annetusi tema raviks ja taastusraviks. Seni on inimesed annetanud ligi 300 000 rubla ehk ligi 110 000 krooni.

Eestis saab annetusi teha Milana ema Jelena Kaštanova Swedbanki arvele 1102861667.

Peterburis psühholoogiat õppiv Milana sai katuselt alla kukkunud jääkamakaga vigastada 5. veebruaril Punakursandi 3 majast möödudes, kui ei kuulnud peas olevate kõrvaklappide tõttu katust lumest ja jääst puhastanud töömeeste hoiatushüüdeid.

Pealtnägija video. Toimetus ei soovita nõrganärvilistel videot vaadata!


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles