Okastraadiga tee sulgemine ei ole kuritegu

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Möödunud aastal Pihtlas külavaheteel mopeediga okastraati sõitnud noor mees on pettunud, sest hoolimata veel praegugi tema kaela ja käsi «kaunistavatest» armidest otsustas Lääne ringkonnaprokuratuur kriminaalasja kohaliku memme vastu, kes rahu huvides tõkestas oma kodumaja eest möödamineva metsatee okastraadiga, lõpetada.

21- aastane Margo sõitis eelmise aasta 5. augustil vana Pihtla maanteena tuntud teed mööda küla keskusesse, kuid teekond lõppes kehavigastustega haiglas, kirjutab Oma Saar.

Kohalike kinnitusel on teed kogu aeg kasutatud ja eravalduse märki seal ei ole.

Prokuratuur leidis aga, et memmel oli seaduslik õigus tema kinnistult läbi minev metsavahetee sulgeda, sest teeservituuti tema maatükile seatud ei ole.

«Kavatsen kevadel oma maa ka tähistada, sügisel olin haige, ei jõudnud, ning praegu, lumega ei saa,» nentis suvel tee okastraadiga tõkestanud eakas naine, kelle sõnul oli maamõõtja talle öelnud, et tema üksi võib sealt läbi käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles