Naised peavad lugu Jänese tööst, mehed Aaviksoo omast

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Jänes
Laine Jänes Foto: Mihkel Maripuu

Postimehe tellitud Turu-uuringute ASi küsitlusest selgub, et naisvastajailt saab kõige kõrgema hinnangu oma tööle kultuuriminister Laine Jänes, mehed näevad kõige tublimana kaitseminister Jaak Aaviksood.


Viiepallisüsteemis sai Laine Jänes positiivse hinnangu (hinne neli ja viis) 72 protsendilt vastanud naistelt, meestest hindas tema tööd heaks 57 protsenti. Nende hinnete toel on kultuuriminister rahva arvates ka kõige paremini oma tööga hakkama saav minister.

Naised hindasid ka heaks välisministri Urmas Paeti (64 protsenti) ning põllumajandusministri Helir-Valdor Seederi ja Jaak Aaviksoo (mõlemad 57 protsenti) töö.

Meesvastajate meelest on kõige tublimini tööd teinud kaitseminister Jaak Aaviksoo, kes sai positiivse hinnangu 62 protsendilt. Koos naistelt saadud hinnanguga paigutub ta hea töö pingereas kolmandale kohale.

Teisel kohal on välisminister Urmas Paet, kelle tööd hindas heaks 57 protsenti mehi ja 64 protsenti naisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles