«Vikerhommik» saab kaks uut saatejuhti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleajakirja Nädal rahvahääletusel parimaks saatejuhiks valitud Anu Välba asub nüüd tööle ka Vikerraadios.
Teleajakirja Nädal rahvahääletusel parimaks saatejuhiks valitud Anu Välba asub nüüd tööle ka Vikerraadios. Foto: Artur Sadovski

Septembrist on Vikerraadio hommikuprogrammis «Vikerhommik» senistel tegijatel seltsis kaks uut tegijat. Üks neist on tuntud telenägu Anu Välba.

 «Anu Välba on raadiot varemgi teinud. Ta on korralik, töökas, südamlik ja karismaatiline – meil on lihtsalt niivõrd suur usaldus tema vastu, et küsisime tema käest, kas ta oleks nõus tulema ja proovima,» rääkis Vikerraadio toimetaja Maian Kärmas.

Tema sõnul hakkab Välba «Vikerhommiku» eetris olema enamasti teisipäeviti.
«Ma ise ei tahaks seda otsust kommenteerida, sest ega see mingi kontseptuaalne muutus minu elus pole,» jäi koos Marko Reikopiga «Paari» juhtiv Välba ise raadiotööst kõneledes napisõnaliseks.


«Vikerhommiku» saatejuhtide hulka on oodata ka «Pealtnägija» toimetajat Kadi Jaanisood.


«Kadil on ääretult sümpaatne hääletämber, hea diktsioon ja terav mõistus. Vaatame, kas talle raadios meeldib,» rääkis Kärmas. «Et «Vikerhommik» on nõudlik formaat, on meil inimesi pigem lisandunud, kui ära läinud.»


Endiselt jätkavad «Vikerhommiku» ridades saatejuhid Meelis Kompus, Mart Ummelas, Lauri Varik, Lauri Hussar, Märt Treier, Andri Maimets, Maian Kärmas, Johannes Tralla ja Diana Larionova.


«Meelis Süld võtab küll puhkuse, see oli tema enda soov – ta on ikka väga rakkes olnud. Muidu on kõik tuttav ja turvaline ning jätkame sama hoogsalt nagu ikka,» lisas Kärmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles