Ministeerium hakkab maaelu populariseerima lauamänguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauamäng Agricola
Lauamäng Agricola Foto: Internet

Põllumajandusministeerium ostab riigihankega 500 lauamängu «Agricola», millega soovib eriti noorte seas maaelu ja põllumajandust populariseerida.

«Tegemist on suure strateegiamänguga, mis on aastaid olnud maailma enimmüüdud lauamäng. Selle sisuks on, et 4-6 mängijat hakkavad looma endale farmi ja seda majandama,» rääkis põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja.

«Miks me seda tellime – kui rääkida firmakingitustest, siis on võimalik pastakaid, tasse ja fliise, aga eks kõik otsivad vähe nutikamaid lahendusi,» põhjendas Riikoja. «Üks meie hästi suur ülesanne on maaelu ja põllumajanduse propageerimine ja eriti noorte seas, selle mänguga tahame hakata noortele korraldama turniire ja neid jaotada. See on turundusvahend.»

Mängude ostmiseks korraldatud riigihanke võitis Brain Games OÜ, kellega sõlmiti leping 500 eestikeelse mängu ostmiseks, mis läheb kokku maksma 344 880 krooni.

«Hankega otsisime 300 eksemplari valmistajat, aga hanke võitja pakkus sama hinna eest 500 eksemplari, nii et saame mänge rohkem,» sõnas Riikoja.

Mängud jõuavad ministeeriumisse 1. novembril ja seejärel hakatakse üritusi planeerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles