Vägivalla ohver avas teistele hädalistele internetilehekülje

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook.
Facebook. Foto: SCANPIX

Pikemat aega koduse vägivalla all kannatanud saarlanna tegi populaarsele interneti suhtluskanalile Facebook.com lehekülje, kuhu on arutlema oodatud nii abivajajad kui ka abiandjad.

«Olles ise olnud pikaajaline ohver, tegin selle lehe, mõeldes neile, kes on kogenud sama, mis mina või siis on selles «vanglas» ka praegusel hetkel,» kirjutab naine Facebooki kommuuni «Armastus ei tee haiget, inimesed teevad» seinal, kirjutas Saarte Hääl.

Naise sõnul saavad sellele lehele postitada nõuandeid või linke inimesed, kes on kuskilt efektiivset ja positiivset abi saanud ja oskavad ka teistele soovitada ning lehekülg peaks tuge pakkuma ka neile, kes kusagilt mujalt abi ei saa.

«Minule endale näiteks psühholoogi abi ei sobinud,» nentis naine, kes oma kinnitusel ei saanudki abi esialgu kusagilt ja pidi ise oma muredega hakkama saama.

See andiski idee luua lehekülg, kust saaksid edaspidi abi kõik, ei ole vahet, kas tegemist on naise, mehe, lapse või vanuriga, sest vägivald kellelgi vastu ei ole kunagi põhjendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles