Jõhker vägistaja peab vanglas edasi olema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Harju maakohus ei vabastanud kolmapäeval ennetähtaegselt vanglast jõhkra vägistamise eest pikka vangistust kandvat Marko Maisalu.

Kohus nõustus prokuröri seisukohaga, mille järgi on raske isikuvastase kuriteo sooritanud 35-aastase Maisalu vabastamine praegu ennatlik.

Tänavu oktoobris tegi kohus sama otsuse ka Maisaluga koos samas kuriteos osalenud ja karistada saanud Raul Kõlvaldi suhtes.

2006. aastal mõistis kohus 40-aastasele Kõlvaldile ja Maisalule alaealise neiu jõhkra vägistamise eest üheksa-aastase vangistuse.

Süüdistuse järgi tungisid mehed 2004. aastal ööl vastu 4. oktoobrit Viljandi kesklinnas kallale toona 17-aastasele neiule, tirisid ohvri ühe maja hoovi ja vägistasid ta seal. Pärast vägistamist talutas Maisalu neiu Viljandist välja ja lükkas ta linna lähedal ojja.

Tüdrukul õnnestus veest välja sõiduteele roomata, kus möödujad teda märkasid ja abi kutsusid. Kiirabi viis neiu haiglasse, kus tal diagnoositi kehavigastused ja alajahtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles