Viinavarastel juhtus õnnetus õnnetuse otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinad
Viinad Foto: Toomas Huik

Soov öösel otsa lõppenud viinavarusid tasuta täiendada lõppes kahele noormehele lõhutud rolleri, kitse poolt mõlgitud auto, tingimisi vanglakaristuse ja suurte rahaliste kohustustega.

Kohus mõistis varguse eest Andresele karistuseks nelja kuu ja Gerdile kahe kuu pikkuse vangistuse tingimisi 18-kuulise katseajaga, kirjutas Saarte Hääl.

Viinanäljas noormehed läksid vargile Metskülas asuvasse kauplusse, kuid toitu ja jooki täislaaditud rolleriga ei läinud 40-kilomeetrine reis tagasi koju libedalt, sest kütus sai otsa ja kuigi nad lisasid kütust, ei läinud roller enam käima.

Noormehed peitsid varastatud kraami metsa ning hakkasid jalgsi ja rollerit käekõrval lükates Kuressaare poole astuma, kus nad hommikul said sõbralt auto, et sellega kraam ära tuua, kuid autole jooksis sisse kits, mis masina mõlkis.

«Juua ei tasu, kui juua ei osata,» ütles ühe kohtualuse kaitsja Sulev Raudsepp noormeestele, kes lubasid, et rohkem nad selliseid tegusid korda ei pane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles