Kütuseveok paiskus Tallinna-Tartu maanteel ümber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Tallinna-Tartu maantee 30. kilomeetril Saula küla lähedal sõitis esmaspäeva õhtul kella 17.45 paiku kraavi kütuseveok, mille teele tõstmise tõttu oli sel teelõigul liiklus ajutiselt suletud.

Olerexi veok sõitis kraavi Viikingite küla puhkekeskuse juures. Juht kella kuue paiku õhtul juhtunud avariis tõsisemalt kannatada ei saanud.

Kraavis külili olnud OLEREXi järelhaagisega kütuseveoki tsisternides oli kokku 35 tonni diiselkütust. OLEREXi esindaja saatis sündmuskohale raske- ja eritehnika. Haagistsisterni ratastele tõmbamise käigus ilmnes, et tsisterni ühest sektsioonist on maha valgunud 8 tonni diiselkütust. Reostatud alalt korjati kokku 2 tonni kütusejääke, ülejäänu imbus lumme. Kella 03.30ks öösel oli haagisega kütuseveok ratastele tõmmatud ja tee vabastatud.

Sündmuskohal käinud keskkonnainspektsiooni esindaja koostöös OLEREXi esindajaga jätkavad teisipäeval reostuse ulatuse hindamist ja edasist likvideerimist. Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul oli tegemist õnneliku õnnetusega, kus ükski inimene kannatada ei saanud ja kus lumi toimis maha valgunud kütusele loodusliku absorbendina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles