Tallinna ringteel nelja sõidukiga juhtunud avariis hukkus inimene

, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kella 10.45 paiku sattusid Tallinna ringtee 5. kilomeetril Lagedi lähedal õnnetusse kaks veokit ning kaks sõiduautot, avariis hukkus üks inimene.

Avariis hukkus 40-aastane mees, rohkem vigastatuid õnnetuses pole, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide Postimees.ee'le.

«Toyota üritas Narva maantee poolt tulles sooritada vasakpööret ja Lagedile keerata,» rääkis Loide. Pööret oodates seisis auto sõidurea vasakul servas. Autole sõitis tagant otsa sõiduauto Audi, millest saadud löögist paiskus Toyota vastassuunavööndisse, kus sellele sõitis otsa vastu tulnud veok MAN. «Sellest paiskus auto omakorda tagasi oma sõiduvööndisse, ette seal liikunud veokile Scania,» rääkis Loide.

Toyota roolis olnud mees hukkus. Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mida juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Postimehe fotograafi kinnitusel sõidutee õnnetuspaigal libe ei olnud.

Liiklus õnnetuspaigal oli mitu tundi häiritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles