Ansip: mulle tundub, et ma olen sellelt planeedilt

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip: inimene või tulnukas?
Peaminister Andrus Ansip: inimene või tulnukas? Foto: montaaž

Mulle isiklikult tundub, nagu ma oleksin sellelt planeedilt ja mitte tulnukas ega teiselt planeedilt, vastas peaminister Andrus Ansip pressikonverentsil ajakirjaniku küsimusele, nagu peaminister oleks pärit teiselt planeedilt.

«Kui nüüd hakata analüüsima, kas ma olen teiselt planeedilt või sellelt, siis tuleks pidepunkte otsima hakata,» märkis Ansip muheledes tänasel valitsuse pressikonverentsil.

Spielbergi filmile viidates nentis Ansip, et inimese ja tulnuka vahel võib olla väga südamlik suhe ning oma suhetes abikaasa ja lastega näeb ta küll südamlikkust.

«Kui vaadata füüsilist keha, siis mulle tundub, et ma väga sarnanen inimesega,» lisas ta.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kommenteeris, et tema meelest on see positiivne, kui on avastatud teine planeet, kus on elu.

Ilmselt vihjas ETV saate «Erisaade» reporter Anatoli Tafitšuk oma küsimusega teise planeedi kohta ettevõtja Jüri Käo arvamusavaldusele Äripäeva konverentsil.

«Täna konverentsil [Ansipi] ettekannet kuulates jäi mulle küll mulje, et on tulnud külla mingi teise riigi peaminister, kus asjad lähevad väga hästi,» osutas Käo eelmisel nädalal.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles