ERR jagas 200 000 krooni eest preemiaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusringhäälingu logo.
Rahvusringhäälingu logo. Foto: Mihkel Maripuu

Ringhäälingu 82. aastapäeval pärjas Eesti Rahvusringhääling oma parimaid töötajaid. Rahalised aastapreemiad jagunesid kaheks: hea pikaajalise töö ja silmapaistva saavutuse eest. Parimate töötajate vahel läks jagamisele 200 000 krooni. Kui palju keegi preemiat sai, ERR ei avalikusta.


Preemiakandidaadid seadsid üles ERRi toimetused, otsustajaks oli aga juhatus. Kokku tehti õnnelikuks 22 inimest, lisaks anti Heidi Pruulile, René Vilbrele, Tiit Kimmelile ning Margus Saarele eripreemia ETV 2 arendamise eest.



Teiste seas peeti preemiavääriliseks Postimehe reporterit Rasmus Kagget. Tema puhul hinnati professionaal-set ajakirjanduslikku käsitlust «Pealtnägija» lugudes.



Aasta jooksul silma paistnud saavutuse eest hinnati teiste seas ka «Tuulepealse maa» režissööri Ain Prosat. Juhan Paadam pälvis aga tunnustuse pikaajalise töö eest. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles