Lääne-Virumaal tapeti taksojuht

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso.
Takso. Foto: Arvet Mägi

Politsei on kinni pidanud kaks isikut, keda kahtlustatakse taksojuhi tapmises ning tema surnukeha peitmises sõiduki pagasiruumi.

Eile kella 15.30 ajal leiti Lääne-Virumaal Tapa linnast Moe külast  takso pagasiruumist vägivallatunnustega 1948. aastal sündinud meesterahva surnukeha.

Virumaa Teataja

andmetel leiti takso Tapa vallast Moe külast tühermaalt.



Kinni on peetud kaks vene keelt kõnelevat Lääne-Virumaalt pärit meest. Mõlemad on varem silma paistnud õigusrikkumistega.


Prokurör otsustab täna nende suhtes Viru maakohtult vahistamise taotlemise eeluurimise ajaks. 

Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Sirje Merilo sõnul oli taksojuht kaduma läinud üleeile õhtul ja üleeile hakati teda otsima. 

Tänu Ida prefektuuri kriminaalpolitseinike kiirele tegutsemisele peeti eile kinni tapmises kahtlustatav, samuti leiti takso ja tapetud mehe asukoht. Õhtuks oli kinni peetud ka teine kahtlustatav.

 «Nii jõhkra ja raske kuriteo puhul on kriminaalpolitseile esmatähtis kahtlustatavad võimalikult kiiresti tabada, et ära hoida uute võimalike kuritegude toimepanek. Antud juhtumi puhul õnnestus mõlemad kahtlustatavad kinni pidada ühe ööpäeva jooksul pärast taksojuhi kadumist,» ütles Ida prefektuuri kriminaalosakonna ülemkomissar Rauno Võsaste.

Sündmuse uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles