Juurikas: kevadhoroskoop naistele

, Bombay Ülikooli au­doktor, rahvusvaheliste astroloogiaühingute liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maharishi Ayurveda Tagore Jr
Maharishi Ayurveda Tagore Jr Foto: Pm

Tere, kõrge lugupidamisega omavarustatud Eesti naised! Vaatama zodiaak kas saama teie mehele. Kui tahtma personaalne aviis, saatma minule e-post. Teie privaatsus on oluline – teie e-posti aadress on täiesti konfidentsiaalne. Ma ei anna seda kellelegi uskuma mind. Horoskoop made in koostöös Google Translaatoriga, suur aitäh mulle tema poolt.


Jäär 21.03–20.04

Teil võib olla kiusatus langeda tagasi vana suhte mudelid, lisaks himur Venus laiendab oma viibimise kirjautumissivuasi tõttu on tagurpidi etappi 6. märts-aprill 17. Selle aja jooksul, võite reignite leeki koos vana armuke või omakorda moodustavad soojusenergiat praegune suhe. Venus kombineed tagasi compassionate Kalad alates aprillist 11 kuni 24 aprill, ja siis jääb oma sisselogimise kuni 6. juuni.



Personaalne mantra: «Teised inimesed ei ole parem või rohkem onnekkaita kui mina.»



Sõnn 21.04 – 21.05

Te võite oodata küps, realistlik ja vastutustundliku armastuse tõsise Saturn oma 5. House of Romance kaudu mai lõpus. The langusriskid Saturnuksen selles osas oma chart saab tundeid isolatsiooniperioodi või emotsionaalne väsimus, et Uhmata teid loobuma armastus. Venus’s tagasi perioodi 6. märts-aprill 17 on kriitiline aeg reexamine südamiku struktuuriks küsimustes armastus, partnerlus ja ise väärt. Discovering need vajadused saab intiimsust uute ja erineval viisil.



Personaalne mantra: «Ma olen nõus, mina olen ja olen rahul ise.»



Kaksikud 22.05 – 21.06

Vahet sõprade ja lovers võib katsetada, magus Venus in impulssmüra aries veedab enamiku aprillis ja mais oma 11. House of Rühmad ja sõbrad. Ohud oma emotsionaalse heaolu võivad põhjustada võimsa koostoimeid teiste ajal kuu loomisel oluline seos pöördepunktide kui Venus Ruutude intensiivne Pluto February 5, 5. aprill ja mai 2. Romaani võib tulla kergemini kui Veenus liigub läbi oma alla kirjutama 6. juuli-august 1.



Personaalne mantra: «I enjoy seurustelua.»



Vähk 22.06 – 23.07

Ühine ideaalide ja vaimsete huvid võivad viia teid kõrgematasemelist mõistmist a mate tugevdades oma seoses kõrgemat eesmärki. Jupiter’s kombinatsiooni koos Neptune Mai 27, 10. juuli pakkuda hetke romantiline fantaasia ja pime usk, mis võimaldab Teil unustada Todellisuudentaju küsimustes vaja säilitada pikaajaline partnerlus. Ise austust ja valmisolekut rääkida ausalt oma vajadusi võimaldab Teil tulla oma koorega ja järgida Teie soove rohkem otse.



Personaalne mantra: «Ma arvan, väärtustatud ja vajalik.»



Lõvi 24.07 – 23.08

Ehkki Jupiter-Chiron-Neptune super-koostoimes jääb oma 7. House of partnerluslepingutes, paigutades idealistlik ja optimistlik spin kõiki oma suhteid, siis on helde Jupiter et eeskirjad oma 5. House of Love. Armahtavainen ja unustades on teoreetiliselt lihtsad kontseptsioonid, mille tegelikkus on keeruline ja mõnikord valus, aga keegi võib tulla. Romaani on rohkem kui lihtsalt hea aeg, avatud meelt põnevate uusi võimalusi väljaspool oma wildest kujutlusvõimet.



Personaalne mantra: «Olles ise on oluline.»



Neitsi 24.08 – 23.09

Loving Venus läheb tagasi oma 8. maja intiimsust märtsis 6 ja täispöördeid otsene oma 7. House of Partnerlused aasta aprillis 17-tähtajaks, reevaluate ja võib-olla muuta oma ootusi suhted ja oma kohustused teistele. Kui te ei ole rahul sellega, mida teil on uut, on asjakohased. A Capricorn Lunar Eclipse oma 5. House of Romance July 7 teine potentsiaalne pöördepunkt küsimustes süda, mis näitab, et praegune plaan ei tööta või et koormust eest olete bilansiline on liiga raske.



Personaalne mantra: «I make friends kergesti.»



Kaalud 24.09 – 23.10

Teil võib tekkida vajadus läbi vaadata oma minevikku, sest kaks eclipses aktiveerida oma 5. House of Romance. Unelmate ideaalne armastus tunnevad lähedased, aga te võiks jäätmete energia jahtaavat täitumatu kuvitelmien nagu Jupiter, Chiron ja Neptune tants umbes ühe teise oma 5. maja aastaringselt. Natuke tervet mõistust läheb pikk tee, kui see kosmilise super koos kõige aktiivsem mais, juunis ja detsembris.



Personaalne mantra: «Ma ei saa nõustuda kriitika ei tunne panema.»



Skorpion 24.10 – 22.11

On kindlasti magic on maailma armastuse teile sel aastal: Jupiter ja Neptuun, kaasraportöör joonlaudu oma 5. House of Romance, Painautua kuni üksteist Mai 27, 10. juuni ja 14. June. Spontaanne eneseväljendus shatters pelgus ja harjumuste juured teie peavad jääma kontrolli. Regressioon suhete on võimalik, kui Venus, viivain oma 7. House of Partnerlused on tagurpidi 6. märts - 18. aprill.



Personaalne mantra: «Ma ei varja mu tõsi tundeid.»



Ambur 23.11 – 21.12

See areng planeedi armastuse’s suunatulelaternate samas alati tähtis eriti oluline nüüd, sest see toimub oma 5. House of Romance, mis viitab suure kordushindamisel oma südame’s oove ja parim strateegia nende saavutamiseks. Üllatav Uranus teeb loomingulise Trine et Eclipse, kuid taas on longujäämine suhet või paljastavad võimalusi saate teha uusi ühendusi.



Personaalne mantra: «Olen õnnelik, Muretu isik.»



Kaljukits 22. 12 – 20.01

Impulsiivselt hüpped uude suhe ei ole teie tavaline stiili, kuid see ei ole tüüpiline aastal, kui on tegemist küsimustes südamesse. Mark kõige Venuksen harmoonilist trines et vähenõudlik Jupiter juulil 26. paljastades oma romantiline soovib valikuliselt, jättes teised pigem vastata vaimustust.



Personaalne mantra: «Mulle ei muretse, mida teised mõelda oma seisukohti.»



Veevalaja 21.01 – 19.02

Teil on loomulikult oodata rohkem teie suhted sel aastal: kasvav teadlikkus oma potentsiaali äratab oma soovi partner võrdselt huvitatud leida rohkem elu. Kuid unistav Neptune’s vastuseisu Eclipse näitab, et võite olla projitseerimiseks kuvitelmien, et kahekordse kontrolli oma eeldusi, enne kui teha dramaatiline saavutustega.



Personaalne mantra: «Ma ei pea teiste heakskiit arvates hea.»



Kalad 20.02 – 20.03

Kohusetundlik Saturn oma 7. House of Others, et võite olla survet teha pühendumist keegi Teie soove on tugevamad kui tavaliselt, kui himur Venus on teie märk 11-24 aprill. Sa võiksid taas koos vana armastuse või taaselustada praegune partnerlus ajal armastan planeedi tagurpidi 26. märts-aprill 17. Aktiveerida oma armastust majad, toomise avatud küsimustest, mida stress on õnnetu suhe – või tahkestuma hea.



Personaalne mantra: «Ma ei tunne end süüdi umbes tehes või öeldes, mida ma tahan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles