Viimsi vallavalitsus loobus palgatõusust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi poolsaar
Viimsi poolsaar Foto: kaar.postimees.ee

Harjumaa Viimsi vallavalitsus võttis teisipäeval vallavolikogu istungi päevakorrast tagasi vallajuhtide palgatõusu eelnõu, põhjendades seda pingelise eelarveolukorraga.


Eelnõu järgi tõusnuks vallavanem Haldo Oravase palk 40 000 kroonilt 42 000 kroonini, ütles Viimsi valla rahandusameti juhataja Tähve Milt BNSile.

Palgalise vallavalitsuse liikme töötasu oleks eelnõu järgi tõusnud 26 000 kroonilt 27 300 kroonile.

Viimsi vallaametnike palgad on seotud vallavanema palgaga ning igal aastal kehtestab vallavolikogu igale ametnikule palga, mis on koefitsient vallavanema palgast.

Viimsi vallavanem ja vallavalitsuse liikmed saavad kehtiva määruse järgi lisaks ametipalgale ette nähtud 5000 krooni lisatasu vallavalitsuse liikme kohustuste täitmise eest.

Viimsi vallavalitsusel on neli liiget - vallavanem Haldo Oravas, abivallavanemad Jan Trei ja Endel Lepik ning rahandusameti juhataja Tähve Milt.

Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Oravas sai Viimsi vallavanemaks mullu septembris, kui tema erakonnakaaslane Urmas Arumäe sellelt kohalt tagasi astus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles