Üheksa kuuga laekus Tallinna linnakassasse ligi 340 miljonit eurot

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudel eestlastel jääb rahast puudu, et normaalselt ära elada.
Paljudel eestlastel jääb rahast puudu, et normaalselt ära elada. Foto: Toomas Huik

Käesoleva aasta üheksa kuuga laekus Tallinna linnakassasse 339,1 miljonit eurot, mis moodustab finantseerimistegevuseta 72,9 protsenti aastaks planeeritud laekumistest.

Maksutulu laekus üheksa kuuga 206,1 miljonit eurot, moodustades 75,9 protsenti aastaks kavandatust. Üksikisiku tulumaksu jõudis linnakassasse 180,5 miljonit eurot ehk 76,5 protsenti, maamaksu 15,3 miljonit eurot ehk 57,2 protsenti ning kohalikke makse 10,6 miljonit eurot ehk 111,4 protsenti aastaplaanist.

Riigilt ja välisrahastuse andjatelt laekus toetusi kogusummas 66,2 miljonit eurot, mis moodustab 62,6 protsenti rahakäibe plaanist.

Üheksa kuuga maksti linnakassast välja kokku 327,8 miljonit eurot, mis moodustab aastaks kavandatust 67 protsenti. Finantseerimistegevuse väljamaksetena tasuti võetud laenude ja kapitalirendi põhiosamakseid kokku 6,9 miljonit eurot.

Linna vabade rahaliste vahendite jäägiks kujunes septembri lõpu seisuga 44,3 miljonit eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles