Vabavõitlejad ootavad tuliseid lahinguid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillis võitles Alik Tseiko (punase käesidemega) rootslase Martin Wojcikiga, kelle ta napi kahe minutiga ka alistas.
Aprillis võitles Alik Tseiko (punase käesidemega) rootslase Martin Wojcikiga, kelle ta napi kahe minutiga ka alistas. Foto: Peeter Langovits

Laupäeval Tartus Annelinna spordimajas kümnendat sünnipäeva tähistava võitlusspordiürituse MMA Raju peamatšil võitleb American Top Teamis treeniv Alik Tseiko endast kogenuma prantslase Eric Cebareciga.

Tseikol on peetud matšidest kuus võitu ja kaks kaotust, Cebarecil kümme võitu ja kuus kaotust. Matš toimub kaaluklassis kuni 83,9 kg A-klassi reeglite järgi. See tähendab kolme viieminutilist raundi, mille vahel saavad sportlased puhkust ühe minuti, ja lubatud on küünarnukilöögid nii püsti seistes, maadeldes kui ka maas.

«Alikule on päris raske sobivat vastast leida – mees on liikunud kaalukategooria võrra alla ning on seal veelgi võimsam. Ameerikas veedetud kolm kuud on palju parandanud ka pok­si­tehnikat ja liikuvust,» kommenteeris Eesti esivõitlejat Raju peakorraldaja Ott Tõnis­saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles