Perekond Int alustab rannakolhoosilooga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk «Perepeo» saate salvestuselt. Vasakus servas Asso Int lõõtspilliga ja paremas servas Meelis Int kontravanniga – kontrabassi meenutava pilli kõlakojaks on plekkvann. Keskel Anneli Int koos elukaaslase Üllar Pajuga.
Hetk «Perepeo» saate salvestuselt. Vasakus servas Asso Int lõõtspilliga ja paremas servas Meelis Int kontravanniga – kontrabassi meenutava pilli kõlakojaks on plekkvann. Keskel Anneli Int koos elukaaslase Üllar Pajuga. Foto: ETV

Homme eetrisse jõudva laulusaate «Perepidu» esimesed võistlejad on tartlased, täpsemalt Anneli Int koos poegade Asso ja Meelise ning elukaaslase Üllar Pajuga. Nende konkurent on perekond Koorts Tabiverest.

Esimene laul, millega perekond Int püünele astub, on «Rannakolhoosis». Seesama, mille aluseks on Debora Vaarandi luuletus «Uus paat» ja mis algab sõnadega «Seda paati pole tehtud linnuluust», meloodia autor Valter Ojakäär.

Anneli Int ütleb, et see pala on tema poiste lemmiklaul lapsepõlvest saadik, sest selles  on juttu kolmest poisist, kes on täpselt nagu tema enda pojad. Anneli Int loeb ette read, mis seda tõendavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles