Lapsed saavad koolivaheajal muuseumis öö veeta

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastemuuseum Miia-Milla-Manda.
Lastemuuseum Miia-Milla-Manda. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Linnamuuseumi ja kino Artis koostöös toimub 22. -26. oktoobrini «Üle linna laager», muuseum Miia-Milla-Manda kutsub aga vaheajal lapsi muuseumis ööpäeva veetma.


Koolivaheajal pakutakse 7-11-aastastele lastele ka haruldast võimalust veeta terve ööpäev muuseumis. Ürituse korraldab muuseum Miia-Milla-Manda koostöös Nukufilmi lastestuudioga ja see on pühendatud Teddy Bear´i 110. sünnipäevale. «Muuseumi ööpäev – Karude öö» leiab aset 25. oktoobri kella 18st kuni 26. oktoobri kella 17ni. Kõik kohad öölaagrisse on selleks korraks juba broneeritud.

Miia-Milla-Manda pedagoogi Maarja Kõutsi sõnul on kõik linnalaagri päevad täis põnevaid kinoseansse ja vahvaid muuseumikülastusi. «Kõik laagripäevad algavad kinos Artis, kust minnakse peale seanssi linnamuuseumi erinevatesse filiaalidesse. Seal tutvutakse väljapanekutega, osaletakse töötubades, toimuvad orienteerumisvõistlus ja jalutuskäigud Kadrioru pargis, mängitakse ja tehakse palju muud huvitavat,» selgitas Kõuts.

Artises vaatavad lapsed filme «Kummi-Tarzan», «Veepomm paksule kõutsile», «Üks kass Pariisis» jt, kinokülastusele järgnevad tegevused Miia-Milla-Manda, Ed. Vilde ja A. H. Tammsaare muuseumis, Peetri majas, Kiek in de Kökis, lastemuuseumis, fotomuuseumis ja linnamuuseumi peamajas Vene tänaval. Laagrisse on oodatud 8-12-aastased lapsed, linnalaagri hind on 55 eurot, selle sees on ka lõunasöök ning kõik piletid ja töötubade materjalid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles