Kopli topeltmõrvar tahab lühemat vanglakaristust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida prefektuur määras rikkujatele karistuseks kuni 30 päeva aresti.
Ida prefektuur määras rikkujatele karistuseks kuni 30 päeva aresti. Foto: SCANPIX

Kevadel pikaks ajaks vangi mõistetud Kopli topeltmõrvar Juri Danilišen taotleb Tallinna ringkonnakohtult leebemat karistust.

Kaitsja Rein Kiviloo leiab, et ringkonnakohus peaks mõistma Danilišenile (26) leebema karistuse, sest maakohus jättis talle karistuse määramisel arvestamata kergendavad asjaolud, vahendab ERR Uudised.

Advokaadi kinnitusel tuleks arvestada Danilišeni kahetsust ning seda, et kuritegu pandi toime hädakaitse piiride ületamisel.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi mõrvas Danilišen mullu 19.-21. juulini Tallinnas Süsta tänaval asuvas korteris ühisel joomingul tekkinud tülis kaks meest, 58-aastase mehe ja tema 30-aastase poja.

Kevadel tunnistas Harju maakohus Danilišeni süüdi topeltmõrvas ja mõistis talle 17 aasta pikkuse vangistuse, millele liideti juurde tema varasem kandmata karistus üks kuu ja 28 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles