Jetid kihutasid läbi sõudevõistluse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel Emajõel peetud rahvusvaheline kaheksapaatide võistlus sai ebameeldiva üllatuse, kui võistlusalasse kihutas ootamatult kümmekond jetti. Võistluse korraldajate sõnul olid jetimehed purjus ja tekitasid segavaid laineid.
Nädalavahetusel Emajõel peetud rahvusvaheline kaheksapaatide võistlus sai ebameeldiva üllatuse, kui võistlusalasse kihutas ootamatult kümmekond jetti. Võistluse korraldajate sõnul olid jetimehed purjus ja tekitasid segavaid laineid. Foto: Reio Laurits

Maavanema kehtestatud liikluskeelust hoolimata möödunud laupäeval Emajõel kihutanud jetimehed pritsisid märjaks rahvus­vahelisele kaheksapaatide sõudevõistlusele saabunud sportlased ning segasid võistluse korraldamist.

«No neid oli ikka paras ports,» ütles Tartu sõude- ja aerutamisklubi SAK tegevjuht ja treener Jaan Vaiksaar ning pakkus, et kokku võis ootamatult võistlusalasse kihutanud jette olla paarikümne ringis.

«Ma sain neil enne starti sabast kinni, selgitasin olukorda ning mingi aeg nad isegi ootasid kaldal ja lasid paate mööda. Aga siis millalgi olid pannud sellise lainetusega minema, et mõnel võistkonnal oli pool paati vett täis,» kirjeldas Vaiksaar toimunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles