Tahvelarvutite turul läheb kiskumiseks

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google’i tegevjuht Eric Schmidt tutvustas kolm nädalat tagasi Tokyos Nexus 7 tahvelarvutit, millega asub konkureerima oodatav väiksem iPad, millega valmistub välja tulema Apple.
Google’i tegevjuht Eric Schmidt tutvustas kolm nädalat tagasi Tokyos Nexus 7 tahvelarvutit, millega asub konkureerima oodatav väiksem iPad, millega valmistub välja tulema Apple. Foto: Reuters/ScanPix

Tahvelarvutite maailma valitsev Apple esitleb kõigi eelduste kohaselt õige pea iPad’i väiksemat mudelit, mis asub konkureerima teiste e-lugeritega.

Kuulduste kohaselt on esitlus planeeritud 23. oktoobriks, mis lubaks uue, väiksema ekraaniga iPad’i müügile tuua pühadehooajaks.

Kuigi Apple domineerib tahvelarvutite turgu, pole tal väiksemate ja odavamate «tahvlite» ning eelkõige e-lugerite turul konkurentidele midagi vastu panna. Ameerika Ühendriikides lööb laineid Amazoni Kindle Fire, mis lisaks väiksemale ekraanidiagonaalile ja justkui kehvematele näitajatele on oluliselt odavam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles