Ülikool müüb Tartu Uue Teatri maja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uue Teatri juht Ivar Põllu loodab, et Lai 37 hoone omanikuvahetus annab suurema kindlustunde ja garantii pikemaajaliseks tegevuse planeerimiseks.
Tartu Uue Teatri juht Ivar Põllu loodab, et Lai 37 hoone omanikuvahetus annab suurema kindlustunde ja garantii pikemaajaliseks tegevuse planeerimiseks. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool müüb Tartu Uuele Teatrile rendile antud Laia tänava muinsuskaitsealuse telliskivist hoone osaühingule Comis, mille omanikuks on teatri endine tegevjuht Siim Sillamaa. Uus omanik jätkab teatriga rendilepingut.

Tartu Ülikooli kinnisvaraosakonna juhataja Erkki Ääremaa sõnul arutas ülikooli nõukogu esmaspäevasel istungil Lai 37 maja ostuks saabunud pakkumisi ning kiitis neist ühe heaks. «Kindlasti ei ole ma valmis veel ütlema ostja nime ega müügihinda, aga ostja on seotud Tartu Uue Teatriga,» lausus Ääremaa.

Tartu Postimehe andmetel on ostjaks OÜ Comis, mille ainuomanik on Siim Sillamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles