Reporter.ee: Mario Karuse pääses haiglast välja

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussitamine leidis aset ööklubi Life ees.
Pussitamine leidis aset ööklubi Life ees. Foto: Reporter.ee

Hullunud nooruk Eero Võikar lõi ööl vastu laupäeva Põlva ööklubi Life ees tuntud käsipallurile Mario Karusele kääridega kolm korda selga.

Mario Karuse ja tema sõber, keda samuti kääridega rünnati, viidi haiglasse. Praeguseks on nad juba koju pääsenud, vahendas Reporter.ee videolõik.

Uudistesaate teatel sai tüli alguse sellest, et Võikar hakkas öösel ööklubi parklas olevat Karuse autot jalaga taguma. Autos viibinud Karuse sõber väljus seepeale autost ning küsis, mida Võikar teeb. Väidetavalt hakkas Võikariga koos olnud seltskond seejärel Karuse sõpra peksma. Klubist väljunud Karuse läks sõbrale appi.

Ööklubi turvamehe sõnul jooksis rüseluse käigus kääridega Karuset rünnanud mees turvameeste eest puude vahele peitu, kuid turvamehed said ta seal kätte.

Karuse ja tema kaaslase õnneks ei olnud käärid kuigi teravad.

«Tegemist oli torkehaavadega,» selgitas Põlva haigla ülemarst Margit Rikka. «Õnneks olid vigastused tömbimat tüüpi, siseelunditeni ei jõudnud. Ühel noormehel oli kolm torkehaava ja teisel noormehel oli üks torkehaav.»

Rikka lisas, et kääridega oli löödud mõlemat noormeest selja tagant.

Rikka sõnul pääses üks noormeestest koju juba järgmisel päeval, teine täna hommikul.

Prokuröri abi Ene Uljanova rääkis Reporter.ee'le, et politsei esitas ühele isikule kahtlustuse rahu ja avaliku korra rikkumises. «See isik on varem karistatud varguse eest,» teatas Uljanova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles