Tähe tänava uus liikluskord tekitab eriarvamusi

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn muutis kevadel Tähe tänava kogu pikkuses kahesuunaliseks ning piiras parkimist Pargi ja Õnne tänava vahel. Pargi tänava pool mahuvad sõidukid üksteisest küll ilusti mööda, kuid Õnne tänava juures muutub tee väga kitsaks.
Linn muutis kevadel Tähe tänava kogu pikkuses kahesuunaliseks ning piiras parkimist Pargi ja Õnne tänava vahel. Pargi tänava pool mahuvad sõidukid üksteisest küll ilusti mööda, kuid Õnne tänava juures muutub tee väga kitsaks. Foto: Margus Ansu

Aastakümneid ühesuunaline olnud, kuid tänavu maikuus kahesuunaliseks muudetud Tähe tänava lõik tekitab Karlova elanike hulgas eriarvamusi, sest kuigi autojuhtide tee muutus sirgemaks, on uus liikluskord lisanud ka probleeme.

Kolmkümmend viis aastat Karlovas elanud Andres Sarv ütleb linnavalitsusele saadetud kirjas, et pole nende aastate jooksul näinud ühtegi nii läbimõtlematut liiklusmuudatust. Kõige suuremaks probleemiks on Sarve kinnitusel kujunenud sõidukite möödumine üksteisest, sest Õnne ja Eha tänava vahele jääv Tähe tänava lõik on väga kitsas.

«Linnaliinibussidel on suuri raskusi sealt möödumisega ja tekib olukordi, kus bussijuht on sunnitud vastutuleva sõidukiga pusklema,» märkis Sarv. «See on nii halenaljakas situatsioon ja näen seda iga päev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles