Komisjon: Põhja kaitseringkonna teenistustingimusi tuleb parandada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahipataljoni ajateenijad.
Vahipataljoni ajateenijad. Foto: Mihkel Maripuu

Eile külastas riigikogu riigikaitsekomisjon Põhja kaitseringkonna staapi ja vahipataljoni, et tutvuda ajateenijate ja kaaderkoosseisu olme- ning töötingimustega.

Riigikaitsekomisjoni liikmed tõdesid, et kaadrikaitseväelaste ning ajateenijate olme- ja teenistustingimused peavad kiiremas korras paranema ning praegustes tingimustes enam kauem jätkata ei saa, vahendab ERR Uudised.

«Eesmärk on, et aastaks 2014 peavad Põhja kaitseringkonna ja vahipataljoni ajateenijate ning kaadrikaitseväelaste olme- ning töötingimuste puudused olema lahendatud,» ütles riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma.

Põhja kaitseringkond on maaväe ülema alluvusse kuuluv sõjaväeliselt korraldatud kaitseväe väeüksus, mille vastutusala on Tallinn ning Harju ja Rapla maakonnad.

Põhja kaitseringkonna struktuuri kuuluvad kaitseringkonna staap, vahipataljon, kaitseväe orkester ning staabi- ja tagalakeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles