Põnnidele tehti kesklinna lastehoid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnnipere lastehoiu juhataja Tiina Olesk rääkis, et võimaluse korral on ostetud puidust mänguasju ning lastel olevat palju rohkem ideid, mida sellistest juppidest kokku panna.
Põnnipere lastehoiu juhataja Tiina Olesk rääkis, et võimaluse korral on ostetud puidust mänguasju ning lastel olevat palju rohkem ideid, mida sellistest juppidest kokku panna. Foto: Kristjan Teedema

«Kunagi oli küll plaan teha lastehoid, aga millalgi hiljem,» muigas tulevase lastehoiu juhataja Tiina Olesk. Aasta tagasi loodud Kunstipõnnide mängutuba mõtles ta edasi arendada ehk viie aasta pärast.

Selle viie aasta jooksul oli mõttes uurida, kas üldse on nõudlust, ja võibolla otsida uued suuremad ruumid, kuid lastega tundides käivad vanemad tundsid väga kiiresti huvi lastehoiu võimaluse vastu.

Kui kõik läheb uusimate plaanide järgi, avatakse Põnnipere lastehoid Küütri tänavas novembrist. Sellel nädalal on pisikesed emade-isade seltsis käinud uue kohaga harjumiseks proovipäevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles