Tallinna teine lisaeelarve annab näpuotsaga kõigile

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaeelarvest saavad raha lasteaiad, koolid, tee-ehitus, pensionärid ning leidub ka rida e-valimiste vastase propagandatrükise väljaandmiseks. Tänavuse linnaeelarve sissetulekute ja väljaminekute maht suureneb teise lisaeelarvega 2,6 miljoni euro võrra ja tänavuse linnaeelarve täpsustatud maht saab olema ligi 486 miljonit eurot. «Lisaeelarvega saavad olulised linnaelu valdkonnad veel selle aasta lõpus lisaraha,» ütles linnapea Edgar Savisaar volikogu ees esinedes.

«Olulisem valdkond, kuhu seda raha kulutada, on eeskätt haridus. Haridusasutustele nähakse ette raha kompenseerimaks küttehinna tõusu. Aga ka koolieelsetele lasteasutustele toimetulekuraskustes perede laste toitlustuskulude katmiseks,» rääkis Savisaar.

Sotsiaalhoolekande valdkond saab lisaeelarvest 500 000 eurot täiendava pensionilisa maksmiseks. Lastehoiuteenuse hüvitiste summat suurendatakse 210 000 euro ja puuetega inimeste hooldajatoetusi 100 000 euro võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles