Viisitamm palkas tippadvokaadi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapead Mart Viisitamme näopilti võib suvepealinnas leida elektrikapilt.
Pärnu linnapead Mart Viisitamme näopilti võib suvepealinnas leida elektrikapilt. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigihangete nõuete rikkumises kahtlustatav Pärnu linnapea Mart Viisitamm sõlmis lepingud Eesti ühe tuntuma vandeadvokaadi Leon Glikmaniga.


Põhjus, miks Pärnu advokaadibüroos Järve, Otti ja Laretei töötavate õigusasjatundjate asemel on Mart Viisitammel nüüd advokaadiks Leon Glikman advokaadibüroost Glikman ja Partnerid ning Pärnu abilinnapeal Simmo Saarel omanimelist advokaadibürood pidav Aivar Pilv peitub selles, et rohkem kui pool aastat kuriteos kahtlustatava staatuses olnud meestele on nüüd lõpuks süüdistus esitatud, teatas ERR uudised.

Viisitamm jääb kaitsja vahetust kommenteerides siiski napisõnaliseks. «Vastab tõele, et mul on uus esindusleping advokaadiga sõlmitud,» ütles Pärnu linnapea.

Ka süüdistusse puutuvat ei tõtta linnapea ajakirjandusele avaldama. Viisitamme sõnul on talle esitatud kõikvõimalikke süüdistusi, millest puuduvad veel ainult tapmine, genotsiid ja pedofiilia.

Pärnu linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare suhtes käivitatud kriminaalmenetlus tuli avalikuks mullu 24. oktoobril, kui kaitsepolitsei otsis läbi nende kabinetid Pärnu linnavalitsuses, samuti nende autod ja kodud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles