Politsei tabas veel ühe juveeliröövli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööv juveelipoes. Pilt on illustratiivne.
Rööv juveelipoes. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Politseinikud tabasid eile veel ühe mehe, keda kahtlustatakse üleeile Tallinna kesklinnas Foorumi keskuses toimunud juveelipoe röövis.


Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Rannajõe sõnul peeti kahtlustatavana kinni 1986. aastal sündinud noormees. «Politsei tegeleb aktiivselt röövi kolmanda osalise otsingutega,» ütles Rannajõe Postimees.ee'le.

Relva, mida röövlid väidetavalt kasutasid, kinnipeetu juurest ei leitud. «Väidetavalt kasutati röövi ajal relvataolist eset. Seda, kas tegemist oli tõepoolest relva või millegi muuga saab öelda siis, kui see relv on üles leitud,» täpsustas Rannajõe.

Selle, kas äsja tabatud kahtlusalune jäetakse vahi alla, otsustab prokurör Rannajõe sõnul täna või homme. Üleeile tabatud esimene kahtlusalune, kelle juurest leiti ka osa juveeliärist röövitud kelladest, jääb esialgu vahi alla. Teise kurjategija juurest röövitud kraami ei leitud.

Kolm maskides meest röövisid Narva maanteel Foorumi keskuses asuvat juveeli- ja kellapoodi Goldtime esmaspäeva hommikul kella 10.30 ajal. Röövlid ähvardasid müüjat relvataolise esemega ja viisid kaasa umbes miljoni krooni väärtuses kellasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles