Uus Entri tuleb talveaia ja veinitoaga

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eile olid Entri uued ruumid kaubahallis veel üsna ehitusjärgus, lubasid söögikoha omanikud, Pilvi Juus ja tema poeg Janar Juus, kohvikrestorani järgmisel nädalal avada.
Kuigi eile olid Entri uued ruumid kaubahallis veel üsna ehitusjärgus, lubasid söögikoha omanikud, Pilvi Juus ja tema poeg Janar Juus, kohvikrestorani järgmisel nädalal avada. Foto: Sille Annuk

Viimased kaheksa aastat Londoni hotelli all tegutsenud restoran Entri avab uuel nädalal uksed kaubahallis. Hotelli uut restorani Polpo hakkab pidama Londoni hotell ise.

Entri ühe omaniku Pilvi Juusi sõnul oli neil kolimiseks kaks olulist põhjust. Esiteks soovis ettevõte otsida uusi võimalusi ning teiseks sai 1. oktoobril täis rendilepingu tähtaeg.

«Lepingu lõppedes muutuvad ju tingimused ja see suunaski uutele otsingutele,» ütles Juus, kelle sõnul seostas linnarahvas söögikohta eelkõige Londoni hotelliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles