Meediakonverents «Ekraanilt ekraanile»

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Tallinnas Kumus meediakonverents «Ekraanilt ekraanile» ehk «Televisioon pärast televisiooni». Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) ning Balti Filmi- ja Meediakooli (BFM) korraldatud seminari esinejad on suurte kogemustega meedia­spetsialistid Eestist ja kaugemalt. Tähelepanu all on tänapäeva meedia olemus ja võimalused, kus enamik inimesi kasutab eri kanaleid jälgides pidevalt mitut ekraani.

Hommikupoolses osas on kuulajate ees rahvusvahelise kogemuse jagajad. Amanda Lotz räägib televisiooni uuest ajastust viimase viie aasta arengute põhjal, nii nagu seda nähakse Ühendriikides. Yleisradio peadirektor Lauri Kivinen võtab jutuks meedia pluralismi ja killustumise, mis internetis üha kasvab.

BBC Academy vabakutseline režissöör ja produtsent Mark Jacobs tutvustab BBC arengulugu meedia muutunud võimaluste juures. Euroopa Ringhäälingute Liidu meediadirektor Annika Nyberg Frankenhaeu­ser lisab teemale omapoolse vaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles