Tallinna tänavate kevadkoristus on alanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Kommunaalameti hooldusosakonnale saadetud andmete põhjal on tänavapuhastusfirmad tänahommikuse seisuga koristanud 21 tonni olmejäätmeid, 1149 tonni pühkmeid ja kasutanud puhastuseks 144 kuupmeetrit kastmisvett.

Väljas on kokku 32 masinat ja töötab 27 käsitööbrigaadi.

Kevadkoristust tehti Smuuli, Õismäe, Merivälja ja Pirita teel, Vabaduse puiesteel koos kõnniteedega, Õismäe, Tammsaare, Järveotsa ja Akadeemia teel, Astangu, Puhangu, Madala tänaval kuni Randla tänavani, Kolde puiesteel, Maleva, Veerenni tänaval, Tartu maanteel, Herne, Tatari, Vana-Lõuna ja Endla tänavatel ning Kaarli puiesteel.

Tänavapesu tehti Pirita tee autobusside rajal ja Merivälja teel, kus pesti puhtaks jalakäijate ohutusaared.

Täna tehakse Smuuli tee ohutussaarte survepesu ning koristustöid Smuuli, Pirita ja Õismäe teel, Astangu tänaval, Retke teel, Tervise, Faehlmanni, Raua, Vesivärava, A. Weizenbergi ja Auru tänaval ning Tartu maanteel alates Gonsiori ja Kivisilla ristmikust.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri määruse kohaselt peavad kevadised hooldustööd, mis hõlmavad endas liikluskorraldusvahendite korrastust, teerajatiste puhastamist ning talihoolduse käigus libedustõrjeks kasutatud puistematerjali jääkide äravedu, olema lõpetatud 15. maiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles