Aimar Altosaar: hädas pehme varaga

Aimar Altosaar
, Vaba Ühiskonna Seltsi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aimar Altosaar
Aimar Altosaar Foto: Erakogu

Ettevõtja ja MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik aktivist Aimar Altosaar kirjutab, et Eestis peaks olema ka sotsiaalse sidususe ministeerium, mis arendaks koostöövõimet ja usaldust ühiskonnas tervikuna ning võiks täita ka rahvastiku- ja regionaalministri ülesandeid.

estis on rahvast piisavalt, et majandus oleks väga konkurentsivõimeline ning inimeste elatustase ja elukvaliteet oleksid Euroopa parimaid. Majanduse turgutamine võõrtööjõu sissetoomise või loodusressursside müügiga on vaid lühiajalist edu pakkuvad lahendused, kestliku lahendusena ei kasutata neid tänapäeval enam üheski arenenud riigis. Tõeline arengujõud ja hindamatu varandus on riigi elanikkond ise, mida kahjuks liiga sageli ei osata hinnata.

Oma väikest riiki teist korda saja aasta jooksul üles ehitades oleme teinud palju väga õigeid asju. Oleme loonud riigi kõvavara – Eestis kehtib tänapäevane seadusandlus ning toimivad avaliku võimu institutsioonid, Euroopa Liidu, OSCE ja NATO liikmesuse saavutamisest rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles