Põnevust tõotanud alguse taga pole intriigi märgata

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki ja Kalev/Cramo kohtumised on ühed vähesed, mis tekitavad tõelise intriigi.
Tartu Rocki ja Kalev/Cramo kohtumised on ühed vähesed, mis tekitavad tõelise intriigi. Foto: Margus Ansu

 Eesti meistriliiga klubide tase, võimalused ja eesmärgid on nii erinevad, et põnevust pakkuvaid üllatusi oodata ei maksa.

Kuigi koduse korvpalliliiga esimese päeva tulemused – uustulnuk alustas võiduga, mitu kohtumist said lahenduse viimase sekundi viskega – lubasid ennustada põnevat hooaega, pole mõtet liigsete ootustega emotsioone üles kruttida. Ilmselt on vähe neid, kes ei usuks, et kevadises finaalis kohtuvad taas tiitlikaitsja Kalev/Cramo ja kahe viimase hooaja hõbe Tartu Rock. Sama loogiline oleks ka Rakvere Tarva pronks.

Tarva peatreener Andres Sõber teeb küll Rakveres vahvat tööd, kuid nii kitsukese eelarvega on hooaja kokkuvõttes kahe suure alistamine pigem ebatõenäoline. Üksikud hammustused on võimalikud, kuid enamat tahta oleks ilmselt liig. Sest suurem rahakott lubab valida kvaliteetsemaid mängijaid ning piiritagustes sarjades kahvatuna näivad pallurid tunduvad koduliigas nõrgematega madistades päris kõvade meestena.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles