Kasutamiskogemus seadmetest sõltumata

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 8 vallandas teatava hulluse ka Jaapanis.
Windows 8 vallandas teatava hulluse ka Jaapanis. Foto: AFP/SCANPIX

Uus operatsioonisüsteem toob Microsofti tahvelarvutiturule. Millal Surface’i-nimelist seadet Eestis osta saab, pole siiski teada.

Tehnikagurmaanidel on seljataga raske nädal. Apple esitles uusi iPad-tahvelarvuteid teisipäeval, reede hommikul jõudsid Ameerika Ühendriikides poelettidele aga uut Windowsi kasutavad Microsofti tahvelarvutit. Veidi hingamisruumi annab torm Sandy, mille tõttu oli Google sunnitud oma tooteesitlused edasi lükkama.

Microsofti sihik on täpselt paika seatud. Ettevõtte Surface’i tahvelarvuti peamine eesmärk on võita kliente ära Apple’ilt, kes siiani tahvelarvutite turul domineerib. Ning kuigi Windows 8 ja sellega koos ka Microsofti tahvelarvuti tulekut oodati põnevusega ning poeuste taha tekkisid järjekorrad, pole see siiski võrreldav mõne Apple’i toote müügiletulekut saatva eufooriaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles