Hardo Pajula: investeeringutest, lüüriliselt

Hardo Pajula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardo Pajula
Hardo Pajula Foto: Laura Oks

Uue energiaseaduse ümber toimuvast jääb vägisi mulje, et olemasolevad tootjad on riigi toel seljad kokku pannud ja üritavad turu uutele tulijatele sulgeda, kirjutab kolumnist Hardo Pajula.

ajandusminister Juhan Parts müristas 17. oktoobril ETV otsesaates «Foorum»: «Hakkame ükskord Eesti Vabariigis tõsiselt rääkima investeeringutest.» Parts oli selle õhtu suveräänne staar, ei talle ainsana sisuliselt oponeerida üritanud sotside peasekretär Indrek Saar, kes oli näitleja kohta ikka väga ebaveenev, ega ammugi Saare selle saate võistkonnakaaslane Kalev Kallo, kelle meeldejäävamaid rolle tuleb otsida eelmise sajandi lõpust, suutnud ministri trooniva kuju kõrval midagi ära teha. Ka Partsi toetanud reformist Arto Aasale jäi selles tükis statisti roll, millest ei aidanud välja ka ühes nõunikega ette valmistatud naljad (à la

ehitame põlevkivijaamad Kihnu saarele jne).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles